Cum arată și ce părere are despre viață modelul în vârstă de 63 de ani (VIDEO)

„Nu văd rostul discuţiilor privitoare la îmbătrânire. Trebuie să admitem faptul că timpul nostru este limitat pe Pământ”, spune Yazemeenah Rossi, un model în vârstă de 63 de ani, pentru Bussines Insider.

Yazemeenah Rossi şi-a început cariera la vârsta de 30 de ani, o vârstă la care multe modele îşi încheie carieră.

“Am început foarte târziu, la aproape 30 de ani. A trebuit să iau locul unui model care se îmbolnăvise. Nu mă gândisem niciodată că o să fiu model”, a mai relatat ea pentru Bussines Insider. Yazemeenah Rossi şi-a început cariera la vârsta de 30 de ani, o vârstă la care multe modele îşi încheie carieră.

O vârstă la care multe modele îşi încheie cariera

Yazemeenah Rossi şi-a început cariera la vârsta de 30 de ani, o vârstă la care multe modele îşi încheie cariera. “Am început foarte târziu, la aproape 30 de ani. A trebuit să iau locul unui model care se îmbolnăvise. Nu mă gândisem niciodată că o să fiu model”, a mai relatat ea pentru Bussines Insider. Înainte să fiu model, am fost mama a doi copii. Am avut primul copil de foarte tânără, la 17 ani, iar al doilea de ziua mea, la a 20-a aniversare. Când aveam 20 de ani nu eram model, dar mă îmbrăcam frumos ca să mă duc la brutărie. Tocuri, costum, machiaj, coafura făcută şi altele”, a adăugat modelul.

Pe măsură ce a înaintat în vârstă, și-a dezvoltat un punct de vedere foarte relaxat cu privire la procesul de îmbătrânire. “Când am făcut 50 de ani, adică acum 13 ani m-am gândit ’ce nasol, acum când îmi place de mine însămi, începe să mi se lase pielea, încep să am riduri. Vocea mea interioară îmi spunea: ‘taci din gură, nu ai ce să faci în legătură cu asta, aşa că să faci orice să te simţi bine’”.

Pe măsură ce a înaintat în vârstă, și-a dezvoltat un punct de vedere foarte relaxat cu privire la procesul de îmbătrânire. Modelul are, însă, și un program de exerciții fizice, ce include alergarea și exerciții de forță, precum abdomenele și flotările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...