Cum arată Sorin Comșa după concursul de dat palme. Tânărul a fost desfigurat pentru 5000 de euro!

Sorin Comșa a câștigat recent concursul de dat palme organizat de RXF, o promoție românească de MMA. Imaginile cu tânărul din Alba-Iulia de 24 de ani, desfigurat de loviturile primite au devenit virale pe internet.

Când a fost întrebat despre reacția medicilor când l-au văzut după concurs, Sorin a răspuns: „Ce să spună, frate, mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa!”.

Imediat după concurs acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Tânărul în vârstă de 24 de ani s-a fotografiat la pat cu perfuzie pe braț, ținându-și premiul la piept. În ciuda condiții sale dificile în care a ajuns, acesta este mândru de realizarea sa.

”N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin… Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația. Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme. Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa.

Conor McGregor, atras și el de concursul de dat palme

Celebrul luptător Conor McGregor a fost și el atras de ineditul concurs care a făcut înconjurul lumii, mai ales în spațiul ex-sovietic, unde acesta are o mare popularitate. Desi acest concurs a stârnit furia multor utilizatori ai rețelelor sociale, McGregor s-a amuzat copios când a văzut imaginile.

El a postat pe Twitter un mesaj admirativ, afirmând că aceasta este „o tehnică absolut superbă” și felicitând noul campion mondial la categoria grea:

„O tehnică absolut superbă! Felicitări noului campion mondial la categoria grea”, a spus el, potrivit Adevărul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...