Cum arată vila de la Ciolpani a lui Sorin Oprescu (VIDEO)

În luna septembrie 2015, Sorin Oprescu a primit, în vila sa împunătoare de la Ciolpani, o mită de 25.000 de euro. De aici i s-au tras toate ponoasele și a ajuns, acum, să fie condamnat la închisoare. Vila lui Oprescu este mare cât un palat.

Sorin Oprescu a primit, în septembrie 2015, la locuinţa sa din Ciolpani, suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, fost director al Administraţiei Cimitirelor, bani care ar proveni din acte de corupţie.

Iniţial, Tribunalul Bucureşti (instanţa de fond) l-a condamnat pe Oprescu, în mai 2019, la 5 ani şi 4 luni închisoare, pedeapsă mărită de Curtea de Apel Bucureşti la 10 ani şi 8 luni, după ce judecătorii au aplicat forma agravantă a infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat.

Vila de Ciolpani are o suprafață de 526 de metri pătrați și este construită pe un teren cu o suprafață de 895 de metri pătrați. În 2015, când era pe cai mai, Oprescu a primit chiar și o echipă de televiziune, de la Știrile Pro TV, cărora le-a prezentat casa. Acum, vila lui Oprescu de la Ciolpani este pusă sub sechestru de către procurori, alături de o altă locuință din zona Herestrău, care aparține iubitei sale, doctorița Adriana Elena Nica.

 

1 COMENTARIU

  1. Debarasati-va de astfel de intelectuali , de acesti derbedei cu staif si guler alb. Acesti ticalosi vau alungat tineretul peste hotar si la transformat intr-o moneda de schimb valutar, v-au omorat pe ai vostri batrani prin ale lor programe de guvernare.
    Acesti oameni, acesti ticalosi merita cu adevarat condamnati la moarte.
    Ganditi-va la copiii vostri, la viitorul copiilor vostri. Ganditi-va la acei copii care mananca odata pe zi si dorm in conditi mizerabile.

    Munca corupta lui Oprescu Sorin Mircea care obisnuia sa primeasca zilnic laude si mita.
    Oprescu Sorin- ,,Unicul său interes real, din funcția de demnitate publică cu care a fost învestit, a constat în ridicarea nivelului propriei bunăstări, din banul public, și consumarea plăcerilor vieții, precum plimbări frecvente între proprietățile sale luxoase și la Viena, la hoteluri de lux, întreținerea unei concubine costisitoare și altele asemenea”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...