Cum arată vila din Dubai a șeful Ceceniei, Ramzan Ahmatovici Kadîrov (Galerie foto)

Ramzan Ahmatovici Kadîrov, președintele pus cu ajutorul lui Putin în fruntea Ceceniei, își petrece o mare parte a timpului la luxoasa sa reședință de pe Insula Palm Jumeirah din Dubai, una dintre cele mai exclusiviste zone din lume.

Ramzan Ahmatovici Kadîrov deține o proprietate de lux în incinta hotelului de cinci stele, Zabeel Saray Royal Residences la Palm Jumeirah din Dubai, scrie publicația urcaineană Ukrainska Pravda.

Potrivit acestora, vila de lux a lui Kadîrov este păzită în permanență de patru gardieni.

În perioada 2021 – 2022, Kadîrov  a zburat de cel puțin 14 ori în Emiratele Arabe Unite cu avionul său privat. Ultima vizită a avut loc anul acesta, pe 26 februarie. Avionul său și-a schimbat înregistrarea și a continuat să zboare din Cecenia în străinătate, în ciuda sancțiunilor, informează sursa citată.

Vila de lux a lui Kadîrov este îngrijită de Turko Daudov, reprezentantul lui Kadîrov în țările arabe și musulmane.

Ramzan Ahmatovici Kadîrov, în vârstă de aproape 46 de ani, conduce Cecenia de la vârsta de 30 de ani. Liderul cecen s-a născut în lcoalitatea Țentoroi-Iurt, din districtul Gudermessk, ca ca aparținut de fosta Republică Autonomă Sovietică Socialistă Ceceno-Ingușă. Un lucru interesant este faptul că și tatăl lui Ramzan a fost primul președinte Ceceniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...