Cum au apărut „creaturile mistice” într-un parc din Canada

O tânără artistă a dat frâu liber imaginației și a construit sculpturi „mistice” din resturile naturii, înfățișând diferite personaje din basme și povești. Operele sale de artă sunt expuse într-un parc canadian, pentru ca trecătorii să le poată admira.

Nickie Lewis este o tânără artistă ce locuiește în orașul Burnaby, Canada. Pandemia de COVID-19 i-a provocat stări de anxietate, însă pasiunea ei pentru sculpturi i-a adus mai multă liniște.

Pentru a da naștere „creaturilor mistice”, Nickie folosește ramuri uscate, stuf, sfori și, ocazional, șuruburi. Ideea i-a venit încă de anul trecut și a reușit să facă până acum un unicorn, o zână, un troll gigantic, un dragon, o sirenă și altele.

Sculpturile sunt expuse în Parcul Robert Burnaby din orașul natal, pentru ca trecătorii, indiferent de vârstă, să se poată bucura și să-i aprecieze munca.

„Este un alt mod de a-i face pe oameni fericiți. Vreau să le amintesc doar că sunt făcute din bețe și că sunt menite să fie privite doar de la distanță”, a explicat artista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...