Cum au fost închiși vizitatorii Disneyland Shanghai în parcul tematic (VIDEO)

Mii de vizitatori ai Disneyland Shanghai stăteau la coadă pentru a urca în roller-coaster și priveau artificiile de deasupra castelului Disney…Când deodată, personalul a sigilat parcul de distracții!

Oameni în costume Hazmat (n.r. – echipament de protecție individuală, ce protejează purtătorul de materiale periculoase) au pătruns pe porți, pregătindu-se să testeze pe toată lumea pentru Covid-19, înainte de a-i lăsa să plece. Procesul de testare a celor 34.000 de vizitatori s-a încheiat aproape de miezul nopții, mult după ce programul parcului s-a terminat. Toate rezultatele au fost negative, dar cetățenii au fost forțați să se izoleze timp de două zile și să refacă testele peste două săptămâni, potrivit Bloomberg.

Închiderea unuia dintre cele mai profitabile parcuri ale Walt Disney Co. s-a produs după ce o femeie care a călătorit la Shanghai din apropiere de Hangzhou a fost testată pozitiv. Deși oficialii nu au confirmat încă dacă a vizitat Disneyland, depistarea ei a declanșat un efort agresiv de monitorizare a contactelor.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

UPDATE Ora !,41: Înaltul reprezentant UE pentru politică externă, Josep Borrell, a calificat atacul iranian drept „inacceptabil”. Pe X, Borrell a scris: „Aceasta este...

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....