Cum au fost închiși vizitatorii Disneyland Shanghai în parcul tematic (VIDEO)

Mii de vizitatori ai Disneyland Shanghai stăteau la coadă pentru a urca în roller-coaster și priveau artificiile de deasupra castelului Disney…Când deodată, personalul a sigilat parcul de distracții!

Oameni în costume Hazmat (n.r. – echipament de protecție individuală, ce protejează purtătorul de materiale periculoase) au pătruns pe porți, pregătindu-se să testeze pe toată lumea pentru Covid-19, înainte de a-i lăsa să plece. Procesul de testare a celor 34.000 de vizitatori s-a încheiat aproape de miezul nopții, mult după ce programul parcului s-a terminat. Toate rezultatele au fost negative, dar cetățenii au fost forțați să se izoleze timp de două zile și să refacă testele peste două săptămâni, potrivit Bloomberg.

Închiderea unuia dintre cele mai profitabile parcuri ale Walt Disney Co. s-a produs după ce o femeie care a călătorit la Shanghai din apropiere de Hangzhou a fost testată pozitiv. Deși oficialii nu au confirmat încă dacă a vizitat Disneyland, depistarea ei a declanșat un efort agresiv de monitorizare a contactelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...