Cum au luat țeapă Marius Budăi și Vergil Chițac la o șușanea turistică ieftină la Eforie Nord

În goana disperată după imagine, câțiva politicieni de la noi s-au repezit la malul mării să participe la șușanea ieftină organizată de un ONG fantomă doar ca să fie băgați în seamă.

Șezătoare estivală cu ștaif guvernamental

Ministrul PSD al Muncii, Marius Budăi, primarul PNL al Constanței, Vergil Chițac, și secretarul de stat PNL de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, Tudorița Văcaru, s-au ”înghesuit” într-o locație din Eforie Nord ca să participe la o întâlnire a Alianței Pentru Turism (APT).

Numai că acest ONG din care fac parte eternele vuvuzele din turism, în frunte cu controversatul Dragoș Anastasiu, cel interzis la Palatul Cotroceni, nu este legal constituit, și chiar au recunoscut acest lucru la întâlnirea de la Eforie Nord, dintr-un motiv incredibil.

De câteva luni, afaceriștii din conducerea acestui ONG, care învârt milioane de euro, n-au reușit să strângă de la membri o cotizație de 400-500 de euro ca să-și poată legaliza actele de funcționare cât de cât legală.

Practic, Marius Budăi, Vergil Chițac și Tudorița Lungu au fugit pe fenta celor de la APT și au crezut că dau o lovitură serioasă de imagine, dar, în realitate, s-au compromis participând la șușanea ieftină. O dovadă că această acțiune a fost una de doi bani este și faptul că marile asociații patronale din turism de pe litoral și din țară au refuzat să participe, la fel ca și edilul Mangaliei, Cristian Radu.

Oare cei trei ”mari specialiști” în turism, adică Marius Budăi, Vergil Chițac și Tudorița Lungu, nu mai aveau ce  face pe la ministere și Primăria Constanța și-au bulucit la o șezătoare estivală la Eforie Nord?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...