Cum este blocat Ministerul Educației de amatorismul managerial al Monicăi Anisie

La scurt timp după instalarea, în noiembrie 2019, a Monicăi Anisie, Ministerul Educației a intrat într-o perioadă de haos managerial de nedescris, făcându-i pe angajați să regrete perioadele Ecaterinei Andronescu – „Abramburica”.

Ministerul Educației are cea mai stufoasă structură de conducere de după 1990, având, nici mai mult, nici mai puțin, de șase secretari de stat. Cu toate acestea, ministrul Monica Anisie vrea să controleze tot ce mișcă în minister, adică să avizeze orice document, ceea ce a făcut să blocheze toată activitatea instituției.

Astfel, s-a ajuns ca Monica Anisie să semneze orice delegație pentru fiecare angajat care merge în delegație, dar avizează și bani pentru deplasare și chiar deconturile deplasărilor. Ca urmare a acestui control absurd, Monica Anisie a blocat activitatea ministerului, angajații așteptând cu zilele să obțină o semnătură a ministrei.

Practic, în loc să delege asemenea atribuții către unul dintre secretarii de stat sau chiar către secretarul general, Monica Anisie preferă să controleze totul, ceea ce demonstrează un amatorism managerial incredibil depășind cu mult haosul instituțional din era ”Abramburica”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...