Cum funcționează Facebook Dating, aplicația de întâlniri online disponibilă și în România

Cum funcționează Facebook Dating, platforma de întâlniri online lansată, joi, de Facebook în România și alte 31 de state din Europa.

Persoanele care doresc să folosească Facebook Dating trebuie să știe că acesta foloseşte datele pe care le are despre utilizatorii reţelei sociale și prin urmare trebuie să aibă un cont pe Facebook pentru interacționa cu alți utilizatori.

La logarea pe platforma Facebook Dating, utilizatorii Facebook trebuie să-şi configureze propriul profil de Facebook Dating. După crearea profilului, pot publica postări şi story-uri, participa la evenimente şi lua legătura cu alţi utilizatori.

Platforma are o funcție suplimentară, „Secret Crush”. Aceasta este o listă privată în care pot fi adăugate până la 9 persoane de care utilizatorul este interesat. Dacă una din cele 9 persoane îl adaugă la rândul ei pe utilizator în  lista „Secret Crush”, este creată automat o conexiune.

Facebook Dating dorește să concureze cu Tinder şi celelalte aplicaţii matrimoniale, singura diferență esre, încă, aceea că este o aplicație gratuită.

Facebook spune că, până acum, în cele 20 de ţări în care era disponibil, a creat peste 1, 5 milioane de conexiuni.

Serviciul oferă posibilitatea de a raporta și bloca pe oricine, precum și de a opri trimiterea de fotografii, linkuri, plăți sau videoclipuri în mesaje.

Prietenii de pe Facebook nu vor fi sugerați ca potențiale potriviri și nici nu vor fi anunțați că v-ați făcut profil pe Dating. Profilul de Dating, mesajele, aprecierile și persoanele cu care vă potriviți nu vor apărea în fluxul de știri Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...