Cum poți plăti mai puțin pentru o poliță RCA. Reducerea ajunge la 30%

Deși polițele RCA au explodat, în ultimul an, există o metodă legală, dar mai puțin utilizată, prin care ne putem reduce costurile.

a fiecare început de an, Autoritatea de Supraveghere Financiară publică tabelul cu prețul de referință pentru polițele RCA. În funcție de mașină, de vârsta șoferului, dar și alte elemente se va stabili prețul de referință.

Legea spune că dacă avem cel puțin trei oferte de la trei firme diferite, care sunt mai mari cu 36% decât tariful de referință, atunci ne putem adresa Biroului Asigurătorilor Auto Români – BAAR – pentru a primi o nouă ofertă de asigurare la un preț mai mic, informează StirileProTV.

Polițe mai ieftine cu câteva sute de lei

După ce v-ați adresat BAAR, cei de la Birou vor calcula prețul unei polițe mai ieftine, în funcție de prețul de referință și de bonus-mal-ul clientului.

Astfel puteți obține asigurări cu câteva sute de lei mai ieftine. În loc de 1600 de lei puteți plăti 1100 sau 12oo de lei, o reducere consistentă față de prețul inițial.

De asemenea, o altă metodă este să cumpărăm polițele online de pe site-urile firmelor de asigurări. Această metodă va aduce o reducere de 1-3% din prețul pe care l-am plăti la o reprezentanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

ITI Delta Dunării – cea mai mare deturnare de fonduri europene....

Subiectul “ITI Delta Dunării” (investiții teritoriale integrate) este un subiect ce va stârni și mai mult interesul public, pe măsura ce ne apropiem de...