Cum poți să te distrezi în București în această vară?

Se anunță o vară în care cei care doresc să se distreze în București vor avea la dispoziție o ofertă foarte variată. Artiști faimoși vor veni să concerteze în țara noastră, fântânile de la Unirii s-au redeschis, în Capitală va avea loc un turneu de poker de top, dar acestea sunt doar câteva dintre lucrurile noi pe care le vei putea face. Lor li se adaugă și plimbări prin numeroasele parcuri ale Capitalei, dar și posibilitatea de a te bronza la piscină.

Așadar, iată care sunt 5 dintre cele mai populare moduri în care te poți distra în această vară în București:

 

  1. Mergi la un concert – Pentru pasionații de muzică, această vară va fi cu siguranță plină. Artiști de renume vor concerta în capitala României, astfel că opțiunile sunt multiple, indiferent de genul muzical pe care îl preferi. Spre exemplu, între 3 și 5 iunie va avea loc pe Arena Națională festivalul SAGA, la care vor participa peste 150 de artiști internaționali și locali, printre care se regăsesc Afrojack, Marshemello și Timmy Trumpet. Ediția de anul trecut a avut loc la Romexpo și peste 135 de mii de oameni au luat parte. Se așteaptă ca recordul să fie bătut la ediția din 2022. Pe lângă SAGA Festival, Evanence va concerta la Arenele Romane pe 7 iunie, iar fanii muzicii din anii ’70-’90 vor putea asista la Romexpo la Retro Music Festival între 24 și 26 iunie, unde vor concerta Dr. Alban, East 17, Elena Paparizou și mulți alții. Passanger, Pet Shop Boys, Placebo, KISS, Pink Floyd Legend și Nightwish sunt alți artiști de top ce vor avea concerte în București în lunile următoare.

 

  1. Distrează-te la un turneu de poker LIVE – Foarte mulți oameni pasionați de texas holdem poker vor avea ocazia să-și etaleze abilitățile și să se distreze la unul dintre cele mai importante festivaluri de poker din țara noastră. 888LIVE – Festival International va avea loc între 20 și 26 iunie și este organizat de operatorul 888poker și PokerFest. Anul trecut, evenimentul a avut loc la Hotelul Intercontinental și a fost un succes uriaș, în condițiile în care jucători din toate colțurile lumii au sosit în țara noastră pentru a se distra în timp ce joacă poker. Mai multe detalii despre evenimentul din 2022 vor fi anunțate în următoarea perioadă.

 

  1. Vizionează spectacolul fântânilor de la Unirii – După mai bine de doi ani de pauză, superbele Fântâni Urbane din Piața Unirii au fost redeschise la mijlocul lunii mai. Spectacolele vor avea loc de vineri până duminică până la începutul lunii octombrie. În iunie și iulie, spectacolele vor debuta la ora 21:30, în august la ora 21:00, iar în septembrie la ora 20:00. Fiecare spectacol durează aproximativ 45 de minute, iar accesul este gratuit. Spectacolul fântânilor de la Unirii este unul cu adevărat deosebit, în condițiile în care acestea au fost modernizate. Show-ul de lumini și muzică merită vizitat măcar o dată în această vară, fiind unul dintre cele mai tari din Europa.

 

  1. Plimbă-te prin parc – Bucureștiul este unul dintre orașele europene cu cel mai mare număr de parcuri, astfel că în aproape toate zonele sale vei găsi un parc. Iar multe dintre ele au fost reabilitate în ultima perioadă, astfel că te poți bucura de câteva ore interesante în natură, departe de agitația urbană și la temperaturi ceva mai mici decât sub soarele arzător ce va veni. Cel mai mare parc din București este Herăstrău, care se întinde pe o suprafață de 110 hectare, dintre care 74 aparțin lacului. Dar Bucureștiul are și alte parcuri interesante, precum Cișmigiu, IOR, Drumul Taberei, Tineretului și nu numai. O plimbare în weekend sau seara în parc te poate destinde, astfel că reprezintă o modalitate bună de a petrece câteva ore în natură. Totodată, poți să încerci să alergi sau să te plimbi cu bicicleta pe pistele special amenajate în așa fel încât să rămâi într-o formă cât mai bună.

 

  1. Mergi la piscină – Bucureștiul este situat la aproximativ 2-3 ore de mers cu trenul sau cu mașina până la Marea Neagră, dar sunt și mulți locuitori care aleg să facă plajă în Capitală. În fiecare cartier sunt piscine sau beach club-uri în care te poți bronza în timp ce savurezi o băutură sau mănânci ceva. Așadar, sunt suficiente locuri în Capitală în care poți să te bronzezi chiar și dacă nu îți dorești să ieși din oraș. Nu uita să te dai cu cremă de protecție, deoarece se anunță o vară destul de toridă, așa cum a fost și precedenta. O altă alternativă ar fi să mergi la un picnic pe malul lacurilor situate în jurul Bucureștiului, însă nu uita că scăldatul este interzis.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole