Cum recunoști sufletul pereche

Există concepția că sufletul pereche este partenerul ideal, pe care sperăm toți să-l întâlnim la un moment dat. Însă, în realitate, nu este chiar iubitul sau iubita din povești, alături de care trăiești fericit(ă) până la adânci bătrâneți, fără griji, certuri și neînțelegeri.

Sufletul pereche nu apare în viaţa noastră atunci când ne dorim, ci abia în momentul în care suntem cu adevărat pregătiţi să-l primim. Iar sufletul pereche vine să schimbe ceva în viața ta, nu întotdeauna în bine. Cel puțin nu „binele” pe care îl cunoaștem în mod conștient, ci la nivel de suflet, de Sine, într-un plan mult mai înalt.

Divinitatea cunoaşte momentul perfect pentru ca fiecare persoană să-şi întâlnească sufletul pereche şi va trimite acea persoană doar în acel moment. Energia sufletului pereche curge cel mai uşor prin inima şi chakra capului, astfel că prezenţa acestuia în viaţa noastră poate fi simţită.

Se spune că sufletele pereche au trăit într-o altă viaţă o iubire puternică, astfel că se întâlnesc și in viața actuală, iar iubirea lor este la fel de profundă și intensă, reprezentând continuarea dragostei de atunci.

Atunci când îţi întâlneşti sufletul pereche apare acel sentiment puternic de familiaritate. Se instalează o conexiune profundă între cei doi, ce transcede atracția fizică, potrivit specialiștilor. Se spune ca sufletele pereche au impartasit un trecut impreuna. Chiar daca atunci nu ati avut mari legaturi, macar ati fost in acelasi timp intr-un loc anume, v-ati mai vazut intr-o viata anterioara.

Lângă sufletul pereche nu trebuie să porţi măşti. Mai mult, alături de sufletul pereche te simți apreciat/a și respectat/a exact așa cum ești, fără să te temi de respingere.

Totodată, sufletele pereche au o compatibilitate foarte bună, se ajută, se completează și se susțin reciproc în dezvoltarea personală și evoluția spirituală. Dar se și ajută reciproc în plata karmică, un soi de curățare a trecutului, așa încât sufletul să fie ferit de poverile trecutului și să nu mai treacă prin experiențe și lecții dureroase, „note de plată” din trecut.

Mai mult decât atât, apar o serie de coincidențe şi tot felul de situații speciale care aduc sufletele pereche împreună.

Fiecare persoană pe care o întâlnim pe Pământ este aici ca să ne înveţe o lecţie.

Sufletele pereche simt cand celalalt are o problema si fie ca e nevoie de un telefon pentru a alina partenerul fie va duceti doar cu gandul la el, durerea si problemele lui vor parea mai usoare atunci cand gandurile vi se vor intersecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...