Cum rezolvă George Tuță problema parcărilor din Sectorul 1

Publicat: 16 apr. 2024, 16:46, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Cum rezolvă George Tuță problema parcărilor din Sectorul 1

George Tuță dorește să aducă îmbunătățiri semnificative în Sectorul 1 și a dezvăluit care este motivul candidaturii sale.

În cadrul emisiunii „Cu Gândul la București”, George Tuță, candidatul comun al PNL și PSD la Primăria Sectorului 1, a subliniat necesitatea unor soluții eficiente pentru rezolvarea problemelor de parcare din sector.

Tuță a evidențiat importanța ordinii și eficienței în administrația locală pentru a asigura un mediu curat și funcțional în Sectorul 1. Criticând timpul îndelungat de așteptare pentru documente și autorizații, el a pledat pentru o administrație mai eficientă, capabilă să răspundă rapid nevoilor cetățenilor.

Referitor la problema parcărilor, Tuță a subliniat că în mandatul anterior nu s-a construit nicio parcare nouă și a propus soluții inovatoare, precum amenajarea de parcări sub locurile de joacă și organizarea de parcări în spic pe marile bulevarde, pentru a face față deficitului de locuri de parcare.

„Nevoile de bază sunt strada, care include și trotuarul, și iluminatul public, și canalizarea, și alimentarea cu apă, bineînțeles și parcările. În Sectorul 1 nu s-a construit o parcare nouă în mandatul Clotilde Armand. Trebuie să sistematizezi parcările și să găsești soluții, pentru că astăzi, oamenii nu au unde să parcheze. Sunt bulevarde mari, unde poți să organizezi, așa cum celelalte sectoare au făcut, parcări în spic, pentru a crește numărul de locuri disponibile pentru rezidenții din acele zone. Pe de altă parte, avem și niște soluții mai inovative. Ai locuri de joacă. Poți face la demisol parcare. Sunt soluții. Problema este de competența oamenilor”, a mai precizat George Tuță.

În plus, Tuță a criticat administrația actuală condusă de Clotilde Armand, afirmând că performanța acesteia este mai slabă decât în multe comune din țară. El a evidențiat deteriorarea sectorului în ultimii patru ani și a subliniat incompetența și lipsa de inițiativă din partea administrației actuale.