George Tuță, atac la Clotilde Armand: ”Promenada Verde, invadată de de gunoi, șerpi și șobolani”

Publicat: 14 apr. 2024, 21:34, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
George Tuță, atac la Clotilde Armand: ”Promenada Verde, invadată de de gunoi, șerpi și șobolani”

George Tuță, candidatul coaliției PSD-PNL la alegerile pentru primăria sectorului 1, a adus acuzații grave împotriva contracandidatei sale, Clotilde Armand, dezvăluind faptul că aceasta a fost amendată cu 100.000 de lei pentru gestionarea inadecvată a datelor cetățenilor.

În cadrul unei dezbateri televizate desfășurate duminică seară la România TV, candidatul coaliției PSD-PNL pentru funcția de primar al Sectorului 1, George Tuță, a lansat un atac dur împotriva contracandidatei sale, Clotilde Armand, actualul primar al sectorului. Întrebat despre recenta scurgere de date de la Ministerul Finanțelor, Tuță a adus în discuție o situație mai puțin cunoscută, dar extrem de gravă, legată de gestionarea datelor cetățenilor.

„Doamna primar a sectorului 1, doamna primar Armand, a fost amendată cu 100.000 de lei pentru că nu a gestionat bine datele cetățenilor. Eu vă pot asigura că, la sectorul 1, avem echipele PNL și PSD care vor fi atente și de aceea cred că va fi important ca cetățenii sectorului să meargă la vot, tocmai ca să nu se mai repete imaginile văzute la alegerile anterioare. Oamenii noștri vor fi extrem de vigilenți.”, a declarat George Tuță.

Referindu-se la proiectul numit „promenada verde”, inițiat de Clotilde Armand și prezentat drept „proiectul ei de suflet”, George Tuță a făcut o observație acidă privind starea actuală a acesteia.

„Între timp cred că a rămas fără suflet, pentru că ceea ce văd oamenii din sectorul 1 nu îți provoacă decât furie. Sunt șobolani, șerpi, mizerii, gunoaie. Acum e o paragină peste tot și doamna Armand spune că trei ani e puțin ca să asfaltezi un drum. Dacă te apuci singur și tot îl asfaltezi. Dar așa e când nu știi nimic despre administrație. Eu promit un singur lucru, că voi face curățenie, dar pentru asta voi face ordine în primărie.”, a adăugat candidatul la primăria sectorului 1, George Tuță.