Cum să cucerești o femeie născută în zodia PEȘTI

Ca să cucerești o femeie Pești nu e foarte greu, atât timp cât îi promiți magia unei povești de iubire ca-n basme. Căci, femeia Pești rămâne cea mai romantică a zodiacului.

Iată cum să cucerești o femeie Pești!

1. Apelează la romantism

Fiind unul dintre cele mai romantice semne ale zodiacului, femeia Pești se îndrăgostește repede. Dacă flirtezi și utilizezi contactul vizual foarte des, femeia Pești cade în vraja ta. Zâmbește cât de frumos poți, în timp ce ai în minte cele mai erotice fantezii. Va simți imediat mesajul și va fi atrasă ca un magnet de metale. Fii cât se poate de atragător, dar nu arunca banii pe haine clasice sau la patru ace. Ele sunt, mai degrabă, adeptele stilului hippie și boho.

2. Invit-o la joacă

Femeile Pești sunt niște copii în adâncul sufletului lor și nu vor refuza niciodată o invitație la joacă. Le ajută să fugă de realitate. Deci, pentru a cuceri femeia Pești, invit-o într-un parc de distracții sau la un film fantasy. Este încântată, de asemenea, de subiecte precum astrologia, magia, reîncarnarea. Tot ce are legătură cu magia și spiritualul poate fi atins într-o discuție cu o femeie Pești.

3. Fii prințul salvator

Romantismul, inima bună și tendința spre visare și basm fac perfect scenariul prințesei la ananghie care are nevoie de prințul salvator. Îi poți cuceri inima aratându-te interesat de problemele ei pe care ai putea să le rezolvi.

4. Imbunătățește-i stima de sine

Femeia Pești are probleme cu imaginea de sine, de aceea e nevoie să o încurajezi mai tot timpul. Dacă are încredere în ea însăși va străluci. Laudă-i abilitățile, arată-ți interesul pentru meseria ei, pentru hobby-urile pe care le are. Atenție, însă! Toate acestea trebuie să fie sincere, deoarece va mirosi imediat superficialitatea. Dacă îi înșeli încrederea sau îi rănești sentimentele, va fi greu să o recucerești.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...