Cum se duce galeria Universității Craiova spre stadion la meciul cu Rapidul! EXCLUSIV (VIDEO)

Astă seară galeria Universității Craiova s-a îndreptat cu aplomb spre stadionul de la Podul Grant din București. Motivul? Mare meci, mare cu Rapidul. Iată mai jos cum se duce galeria Universității Craiova spre stadion la meciul cu Rapidul!

Universitatea Craiova întâlnește sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul „Giuleşti“, pe Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a din Superligă. Este o „bătălie“ cu conotaţii în clasament, dar şi o lupta a orgoliilor, cunoscută fiind rivalitatea dintre cele două grupări.

Disputa va fi arbitrată de Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi), ajutat de Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti) şi Marius Badea (Vâlcea). Al patrulea oficial va fi Bogdan Dumitrache (Bucureşti). VAR-ul va fi asigurat de Iulian Dima şi Mircea Orbuleţ (ambii din Bucureşti).

Observator din partea CCA va fi Irina Mîrţ (Bucureşti). LPF l-a desemnat supervizor pe Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...