Cum se simte Alexandru Arșinel. Marele actor spune că vaccinul i-a salvat viața

Alexandru Arșinel a fost infectat cu Covid-19 și se află împreună cu soția sa, de asemenea pozitivă, la spitalul „Matei Balș” din capitală. Vestea a venit ca un șoc pentru întreaga țară, în condițiile în care marele actor se imunizase cu ambele doze de vaccin.

Cei doi sunt internați de cinci zile, perioadă în care au fost monitorizați atent de către toate cadrele medicale. Din fericire, starea acestora nu este una care să le pună viața în pericol, ei fiind protejați de imunitatea oferită de vaccinul pe care l-au făcut anterior.

Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut. Noi am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru. M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus să mă testez, iar la test am ieșit că am covid”, a declarat artistul, potrivit Playtech.

Vaccinul, șanse mai mici de reinfectare

Pentru că multe persoane au pus la îndoială eficiența vaccinului, directorul Institutului „Matei Balș” a explicat miercuri seară situația în care se află actorul și soția sa.

Eu cred că se întâmplă exact invers, e dovada că dacă mă vaccinez și apoi mă infectez, nu voi face boala, nu voi face o formă severă, nu voi avea complicații. Vorbesc aici de persoane vulnerabile, de vârstnici, de cei cu boli cronice, care dacă s-ar infecta și n-ar fi vaccinate ar avea o probabilitate mare să facă forme severe și să-și pună viața în pericol. Deci până la urmă vaccinul înseamnă o probabilitate mai mică de a mă infecta, dar și dacă mă infectez ceea ce contează este că nu voi face formă severă. De fapt, acesta este obiectivul, de a-i proteja pe cei vulnerabili. E un obiectiv individual pentru cel vulnerabil și bineînțeles la nivel de masă, în momentul în care imunizarea este extinsă duce la ceea ce ne dorim cu toții, adică la întoarcerea la normalitate”, a dezvăluit acesta la Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...