Cum se va desfășura Gala premiilor Emmy

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy, care recompensează cele mai bune producţii din industria de televiziune americană, a fost mutată în aer liber din cauza temerilor crescânde legate de pandemia de coronavirus, după cum au anunţat organizatorii.

Potrivit Reuters, gala, care va avea loc pe 19 septembrie, era iniţial programată să se desfăşoare într-un spaţiu închis, în faţa unui public restrâns, format din celebrităţi. ”Academia de Televiziune şi CBS au decis să organizeze ceremonia… la Event Deck din cadrul L.A. LIVE, imediat în spatele Microsoft Theater”, a precizat Academia de Televiziune într-un comunicat.

Event Deck, situat în centrul oraşului Los Angeles, este un spaţiu în aer liber, care include o zonă extinsă acoperită. Comunicatul precizează că modificările au survenit în urma discuţiilor cu experţi din domeniul sănătăţii şi siguranţei din comitatul Los Angeles. Potrivit documentului, vor fi limitări suplimentare în ceea ce priveşte numărul persoanelor invitate la ceremonie, inclusiv în ceea ce priveşte nominalizaţii la cele mai râvnite trofee din industria de televiziune americană.

Anul trecut gala a fost într-un studio

Din păcate, acest lucru înseamnă că nu toţi nominalizaţii vor putea participa la ceremonia de premiere de anul acesta”, au mai spus organizatorii. Autorităţile din Los Angeles au reimpus purtarea măştilor în toate spaţiile publice din interior, precum şi în sediul companiilor din cauza creşterii numărului de cazuri de coronavirus în al doilea cel mai mare oraş din Statele Unite.

Anul trecut, gala premiilor Emmy a avut loc într-un studio, în absenţa publicului, nominalizaţii alăturându-se spectacolului prin apeluri video din casele sau grădinile lor.

Cântăreaţa Stevie Nicks, în vârstă de 73 de ani, şi-a anulat marţi cele cinci concerte programate pentru 2021 din cauza temerilor privind varianta Delta a coronavirusului. ”Deşi sunt vaccinată, la vârsta mea sunt în continuare extrem de precaută şi din aceste motive am decis să anulez cele cinci concerte pe care le plănuisem pentru 2021”, a scris pe Twitter fosta solistă a trupei Fleetwood Mac.

Festivalul de Jazz din New Orleans, programat pentru începutul lui octombrie, a fost anulat luni din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID-19 în statul Louisiana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole