Cum și-a propus Muzeul Naţional de Artă al României să își cunoască mai bine publicul

Muzeul Naţional de Artă al României a lansat sondajul „Împreună pentru muzeul de mâine”, prin care îşi propune să cunoască mai bine publicul şi aşteptările acestuia legate de vizita la muzeu.

Sondajul este împărţit în patru capitole: date demografice, întrebări despre experienţa de vizitare, „relaxare şi recreere la MNAR”, o secţiune dedicată modului în care muzeul comunică în prezent şi posibilităţi de a introduce noi canale de comunicare cu publicul în viitor, potrivit unui comunicat al MNAR.

Scopul acestui sondaj este să ne ajute să conturăm viitoarele politici ale muzeului mult mai aplicat pe ceea ce îşi doresc vizitatorii. De aceea, ne-ar fi de ajutor să avem un număr cât mai mare de persoane care ne acordă câteva minute completând acest chestionar ce se poate dovedi un instrument prin care, în timp, MNAR se va schimba semnificativ”, a declarat managerul Muzeului Naţional de Artă al României, Călin Stegerean.

Chestionarul este disponibil atât în format tipărit, pentru persoanele care vor vizita muzeul în perioada următoare, cât şi online, la adresa: https://forms.gle/wYrwQ1oNjLVfAX7J6 şi poate fi completat până în data de 30 noiembrie 2021, inclusiv. Versiunea online a chestionarului poate fi accesată şi prin intermediul site-ului MNAR şi a paginii de Facebook a muzeului.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole