Cum strânge motanul „influencer” din Ucraina bani pentru grădini zoologice

Celebrul motan Stepan ajută animalele din Ucraina. Stăpâna pisoiului a fost nevoită să se mute din Harkov din cauza războiului. Astfel, Stepan s-a mutat în Franța și devenit „voluntar”.

Influencerul este apreciat și iubit de un milion de abonați, care îi pun like-uri și îi scriu mesaje înduioșitoare pe Instagram.

Acum, „voluntarul” se implică activ și ajută adăposturile de animale și grădinile zoologice aflate pe teritoriul Ucrainei.

Dragi prieteni, în lumina unui război șocant împotriva Ucrainei, nu pot sta deoparte. Vreau să-mi ajut prietenii care au devenit și ei victime ale războiului și nu pot avea grijă de ei înșiși.

Am început să strâng donații pentru organizațiile ucrainene care protejează animalele: Fundația „Happy Paw” va oferi medicamente, tratament și vaccinare pentru animale; Organizația „UAnimals” va cumpăra hrană pentru animale, va furniza ajutor umanitar și va asigura transportul animalelor către adăposturi din întreaga lume;

Grădina Zoologică din Mykolaiv are grijă de animale și le asigură nevoile în ciuda războiului;Parcul „XII Luni” va achiziționa hrană pentru animale de îndată ce coridoarele se vor deschide și va asigura combustibil pentru a menține animalele exotice de căldură; Asociația de caritate „Plyushka” ajută la furnizarea  tratamentelor pentru animale și la găsirea unui nou cămin pentru acestea. Și alte organizații de voluntari care sprijină animalele”, se arată în postarea atribuită pisoiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...