Cum va fi cu ziua de 8 Martie în școli. Ce spune Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu

Ziua de 1 Martie a declanșat multe discuții anul acesta. Până la urmă, după cum a precizat și Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, ziua de 1 Martie s-a desfășurat normal în școlile din România și s-a făcut tot posibilul pentru evitarea interacțiunii. Va fi la fel și pe 8 Martie?

„Pe 1 Martie a fost o situație de normalitate și, din datele pe care le avem, s-a făcut tot posibilul pentru evitarea interacțiunilor generate de această zi mai specială.

Nu cred că s-au întâmplat, nu avem cunoștință să se fi întâmplat lucruri deosebite într-o zi specială”, a spus ministrul Educației la Digi24.

Întrebat dacă sunt luate în calcul modificări pentru ziua de 8 Martie, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a spus că nu are motiv şi nici solicitări în acest sens.

„Nu avem motive, nici semnale, nici solicitări pentru modificări pentru 8 Martie”, a răspuns Sorin Cîmpeanu potrivit sursei citate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...