Cum va fi vremea în decembrie. Unde vor fi temperaturi mai mici decât cele normale

În următoarele două săptămâni, temperaturile vor fi sub valorile normale perioadei, arată Institutul Naţional de Meteorologie (ANM). Pe măsură ce ne apropiem de Crăciun vremea se răcește, fiind așteptate valori termice mai mici decât cele obișnuite, mai ales în nord-estul țării.

Săptămâna 28 noiembrie – 5 decembrie

În cea mai mare parte a ţării, temperaturile vor fi mai mici decât cele specifice perioadei, fiind așteptată o abatere termică negativă uşor mai accentuată în regiunile estice, sud-estice, dar şi la munte. ANM arată că regimul pluviometric va fi deficitar în mare parte din țară, în special în regiunile vestice, centrale şi la munte, potrivit Mediafax.

Săptămâna 5 – 12 decembrie

În această perioadă, temperatura medie a aerului va avea valori mai mici față de cele obișnuite intervalului. Răcirea vremii se va simți în toate regiunile, cu precădere în cele estice şi nord-estice. Sunt așteptate precipitaţii apropiate de cele normale peste tot în țară.

Săptămâna 12 – 19 decembrie

Pentru această perioadă, prognozele arată că vom avea temperaturi medii apropiate de cele normale în toate regiunile, cu mențiunea că în nord-estul țării vor fi ceva mai mici. Regimul pluviometric va fi normal peste tot în țară.

Săptămâna 19 – 26 decembrie

Temperaturile vor fi apropiate de cele specifice perioadei în mare parte din țară, foarte probabil uşor mai coborâte în nord-estul ţării. Este așteptat un volum de precipitaţii apropiat de normal la nivelul întregii ţări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...