Cum vom petrece Crăciunul și Revelionul în anul pandemiei de coronavirus: declarațiile lui Raed Arafat

Secretarul de stat, Raed Arafat, a anunțat joi seară că starea de alertă va fi prelungită pentru încă 40 de zile, începând din 14 decembrie. Astfel, sărbătorile de iarnă le vom petrece respectând anumite restricții.

 „E foarte important fiecare persoană ce va face în familie. Încă nu suntem pe descreștere consistentă”, a declarat Arafat.

El a mai spus că de Crăciun și Revelion românii trebuie să respecte aceleași măsuri ca până în prezent. Asta înseamnă că nu vor fi organizate petreceri în stradă în noaptea dintre ani.

„De sărbători, gândiți-vă la sănătatea dumneavoastră, a familiei dumneavoastră și a celor în vârstă. Încercați cât de mult posibil să limitați numărul celor cu care va întâlniți”, a spus Arafat.

Întrebat ce se va întâmpla totuși de revelion, dacă românii vor putea ieși măcar în fața casei sau a blocului, secretarul de stat a răspuns:

„Toate limitarile care au fost pana acum raman mai departe – petreceri in strada, nu. Partiile sunt deschise dar respectand toate regulile care se aplica in jurul lor, la restaurante, hoteluri, distantarea fizică”.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole