Cumetrie de top în Guvernul României pe filiera Marian Neacșu

Printre ultimele numiri de la sfârșitul săptămânii în eșalonul doi al administrației centrale a fost și una care ne demonstrează că politica se face în familie.

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit prin Decizia nr.78 din 21 ianuarie 2022 pe Florian-Daniel Geantă se numește în funcția de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.

Florian-Daniel Geantă a fost numit în funcția de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului. Acesta a mai fost numit preşedinte al AAAS în 2017 de către fostul premier Sorin Grindeanu, până în 2019.

De asemenea, el a mai avut două mandate de deputat, în 2008 şi în 2012, din partea PDL, iar ulterior s-a înscris în PMP, ajungând preşedinte al organizaţiei de Bucureşti a acestui partid. La alegerile parlamentare din 2016 a candidat pe locul 13 al listei PSD pentru Camera Deputaţilor din Capitală, însă nu a obţinut mandatul.

Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că Florian-Daniel Geantă este nimeni altul decât cumnatul actualului secretar general al Guvernului, Marian Neacșu. Așadar, chiar dacă în timp cei doi au fost în partide diferite, acum s-au regăsit în posturi cheie sub aripa PSD.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole