Cupa Mondială a Masajului! Primul oraș din România în care se desfășoară. Află totul (VIDEO)

Publicat: 21 oct. 2022, 19:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Cupa Mondială a Masajului! Primul oraș din România în care se desfășoară. Află totul (VIDEO)

Cupa Mondială a Masajului se va de desfășura la Sibiu, aceasta fiind o premieră. Astfel, acesta devine primul oraș din România n care se desfășoară acest tip de eveniment.  Astfel, dacă ești interesat de masaj, sau doar îți place și îți face bine acest lucru, află totul, mai jos, despre ce se întâmplă la Sibiu. 

Practic, Sibiul devine capitala masajului din România și nu vreți să ratați așa ceva!

Ceremonia de deschidere oficială a Cupei Mondiale a Masajului/World Massage Super Cup şi a Campionatului Naţional de Masaj au loc azi, 21 octombrie, la ora 2100, la Casa de Cultură „Ion Besoiu” din Sibiu. Înainte de deschiderea oficială a început înregistrarea participanţilor – între orele 12,00 şi 20,00. De la ora 17,00 până la ora 20,40 vor avea loc runde demonstrative.

Cupa Mondială a Masajului! Află totul

Dragi prieteni, pentru prima dată în România, la Sibiu, în perioada 21-23 octombrie 2022, adică vineri, sâmbătă şi duminică are loc prima ediţie a Cupei Mondiale la Masaj (World Massage Super Cup). În aceeaşi perioadă are loc şi cea de-a treia ediţie a Campionatului Naţional de Masaj din România.

La aceste două evenimente vor participa peste o sută de terapeuţi, din 15 ţări, de pe două continente (Europa şi Asia)„, a declarat Iulian Motoc, organizator al competiţiilor, preşedintele Asociaţiei de Masaj şi Terapii Complementare din România şi manager al Reflexovital.

Cupa Mondială a Masajului! Află totul

Potrivit lui Iulian Motoc, la prima ediţie a Cupei Mondiale a Masajului/ World Massage Super Cup se vor întrece 56 de concurenţi români şi străini. Dintre participanţii români se remarcă Dragoş Ardelean, campionul balcanic din 2022 de la concursul care a avut loc în Serbia.

Campionatul Naţional de Masaj, aflat la cea de a treia ediţie, reuneşte la Sibiu, 72 de concurenţi. Printre competitori se numără terapeuţi români care au reuşit să obţină premii în 2022, la concursuri internaţionale: Laurenţiu Stănescu, Vasile Luca, Laura Orzac, Izabela Havei. Campionatul Naţional de Masaj din acest an, de la Sibiu, marchează o premieră: pentru prima dată concurenţii vor avea proba de „Masaj facial”.

Cupa Mondială a Masajului!

Concursurile propriu-zise vor avea loc în zilele de sâmbătă şi duminică, cu următoarele categorii de masaj: „Wellness”, „Masaj facial”, „Freestyle Western”, „Terapeutic”, „Swedish”, „Freestyle asiatic” şi „Masaj pe scaun”.

Marea finală a Cupei Mondiale a Masajului/ World Massage Super Cup şi a Campionatului Naţional de Masaj va avea loc duminică, între orele 18,00 şi 20,00. Jurizarea şi decernarea premiilor după marea finală vor avea loc duminică seara, în intervalul 20,00 şi 21,00.

Rezultatele Cupei Mondiale a Masajului/ World Massage Super Cup şi de la Campionatul Naţional de Masaj care au loc la Sibiu vor fi publicate pe site-ul www.cndm.ro şi paginile de socializare, www.facebook.com/asociaţiademasajwww.facebook.com/cndm.ro. Tot la aceste adrese se vor publica imagini de la aceste competiţii.