Post terapeutic: Un milion de pași pentru Dumnezeu, pelerinajul fără alimente!

Asociația Postului Terapeutic – APT – vrea să organizeze un pelerinaj fără consum de alimente, din 7 mai până pe 29 mai. Paricipanții vor merge 1020 de kilometri, din Iași până în București cu scopul de a-i aduce o jertfă lui Dumnezeu.

Ruta pe care vor merge pelerinii este Iași – Vatra Dornei – Cluj – Alba Iulia – Curtea de Argeș – Câmpulung Muscel – Brașov – București, iar aceștia nu vor consuma alimente, ci doar apă, potrivit Ziarul de Iași.

Organizatorii, Asociația Postului Terapeutic, menționează că: „Noi nu avem ce jertfi cu adevărat lui Dumnezeu pentru că pe toate le avem închiriate de la înaintașii noștri. Singura jertfă care are sens este jertfa timpului nostru pentru Dumnezeu și jertfa voinței fiecăruia”.

La nivel mondial au mai avut loc doar două astfel de pelerinaje

Pierderea calorică va fi foarte mare și se estimează că pelerinii ar putea pierde până la 20 de kilograme pe tot parcursul pelerinajului.

La nivel mondial au mai avut loc doar două astfel de pelerinaje: în Suedia și în Franța. În Suedia au participat 11 medici și au parcurs 540 de kilometri, iar în Franța a fost vorba despre câteva zeci de persoane care au mers 14 zile pentru același scop.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Marți dimineața, o tragedie a avut loc la reședința ambasadorului Rusiei în București, Valeri Kuzmin, odată cu decesul soției sale. Surse oficiale au confirmat că soția ambasadorului a fost găsită decedată în timp ce se afla în locuința lor.

Tragedie la reședința Ambasadorului Rusiei în București: Soția acestuia a decedat

Marți dimineața, o tragedie a avut loc la reședința ambasadorului Rusiei în București, Valeri Kuzmin, odată cu decesul soției sale. Surse oficiale au confirmat...
ANNA-MARIA VASILE-IULIAN DUMITRESCU

Jonglerii imobiliare în familia lui Iulian Dumitrescu, regizate sub umbrela Consiliul...

Scandalul mitei de 3,2 milioane de euro de care este acuzat fostul prim-vicepreședinte PNL, Iulian Dumitrescu, a scos la lumină și afacerile imobiliare ale...