Cuplul anului: Irina Tănase ex Dragnea și un multimilionar, fostul iubit al Anei Lesko (GALERIE FOTO)

Buna lume spune că Irina Tănase colaborează cu serviciile de informații și că nu l-ar fi iubit niciodată pe Liviu Dragnea. Blondina i-ar fi fost plasată lui Dragnea ca să-l stoarcă de informații. Că o fi fost, că n-o fi fost ofițer de informații, cert este că teleormăneanului i s-au aprins călcâiele după femeia cu mult mai tânără decât el care, după despărțirea de Dragnea, și-ar fi refăcut deja viața.

Irina Tănase a fost surprinsă de paparazzi în compania unui domn foarte bogat și renumit. Este vorba de multimilionarul Roger El Akoury, supranumit și regele medicamentelor, fostul patron al farmaciilor Sensiblu.

Finalul anului trecut a venit cu o bombă mediatică, despărțirea Irinei Tănase de Liviu Dragnea, cuplul  care a supraviețuit oficial perioadei de pușcărie a politicianului, după care s-a destrămat. În cercurile apropiate ale fostului cuplu Dragnea – Tănase, se vorbește cum că Irina nu ar fi chiar atât de inocentă pe cât pare, ci că ar fi ofițer alunui serviciu de informații, ce i-a fost “implementată” lui Dragnea, pentru a-l stoarce de informații.  Acum, tânăra a fost surprinsă de paparazzii publicației Mediaflux, la restaurant, unde stăteau la masă foarte apropiați unul de altul. Publicația spune că Irina Tănase ex Dragnea și Roger El Akoury aveau o atitudine extrem de relaxantă și că se comportau ca doi iubiți.

Cine este Roger El Akoury sau Regele medicamentelor

Multimilionarul libanez Roger El Akoury, zis și „Regele medicamentelor”, este fostul proprietarul lanțului de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. În 2017, Roger El Akoury a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 milioane de euro, conform Ziarul Financiar vânzând business-ul unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna. El este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest, pe lângă alte afaceri pe care le vom menționa în continuare.

Libanezul este unul din puținii milionari din România cu o prezență discretă, fără epatări demonstrative, fără mașini de show-off sau cuceriri de domnițe trofeu care trec galopant prin toate paturile milionarilor, dar cu uriașe investiții în artă.

În urmă cu 16 ani, Roger El Akoury s-a remarcat în presa mondenă prin relația pe care a avut-o cu Anna Lesko, dar la fel de discretă.

Ce scria Irina Tănase despre Liviu Dragnea

Când era la închisoare, Irina a fost în vizită la Dragnea. Iată ce scria tânăra la ieșirea de la întâlnirea cu Dragnea, din închisoare: ”Pentru prima dată. Contemplăm lumina, culorile, copacii, păsările, animalele. Simțeam cum aerul îmi umple nările și mă ajută să respir. Auzeam vocile care răsunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simțeam că trăiesc. Și mă înfioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat. Îți mulțumesc, Doamne – Doamne, că ai făcut asta pentru mine”, a scris, la vremea respectivă, pe Instagram, Irina Tănase.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole