Curtea de Apel a decis: Cristian Diaconescu este președintele PMP

Scandalul pentru șefia PMP dintre europarlamentarul Eugen Tomac și fostul ministru al Justiției Cristian Dicoanescu a fost tranșat ieri de Curtea de Apel București.

Pe 23 martie 2022, Eugen Tomac a organizat un congres în urma căruia Cristian Diaconescu a fost exclus din partid și automat debarcat și de la șefia PMP.

Dar, Cristian Diaconescu a contestat în instanță decizia de înlăturare de la conducerea PMP și, ieri, Curtea de Apel București a dat câștig de cauză fostului ministru al Justiției.

”Soluția pe scurt: Admite recursurile. Casează încheierea recurată şi trimite cererea introductivă şi cererile de intervenţie spre soluţionare primei instanţe, în condiţiile art. 25 din Legea nr. 14/2003. Definitivă. Pronunţată azi, 01.02.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de grefa instanţei.
Document: Hotarâre 69/2023 01.02.2023”, se menționează pe portalul instanțelor. Așadar, Eugen Tomac nu mai este președintele PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...