Dacia One by Atenor, cel mai recent proiect al companiei WeMat

WeMat, companie lider pe segmentul pardoselilor comerciale pe piața imobiliară, are în fază de implementare proiecte de peste 200.000 mp de pardoseală și 8.300 mp de sisteme de fațadă ventilată cu o valoare totală de peste 15 milioane de Euro.

Unul din proiectele recente ale companiei este cel pentru clădirea de birouri Dacia One by Atenor, totalizând 10.700 mp de sistem de pardoseală, cu un grad de rezistență la foc REI60, un indicator care garantează siguranța maximă a utilizatorilor într-un scenariu de incendiu. Totodată, sistemul livrat este conform cu standardele stricte de sustenabilitate impuse de BREEAM și WELL, proiectul imobiliar fiind certificat BREEAM „Excellent” și WELL GOLD.   Proiectul de birouri Dacia One este format din două clădiri: Casa Cesianu, clasificată drept monument istoric, restaurată conform proiectului inițial și clădirea nouă de clasă A. WeMat a livrat pentru acest proiect una dintre soluțiile de fațadă ventilată – peste 3.000 mp.

”Observăm în ultimii ani o preocupare a dezvoltatorilor către soluții de calitate, inovative din punctul de vedere al designului și care respectă cele mai stricte criterii în materie de sustenabilitate”, explică Octavian Moroianu, Fondator & CEO WeMat.

În 2022 compania țintește un target de 18 milioane de Euro. Unul dintre principalele proiecte contractate în acest an reprezintă peste 20.000 mp de parchet pentru un proiect rezidențial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...