Dâmbovița: Pădurar bătut de hoții de lemne, polițiștii au deschis dosar penal

Un pădurar a fost bătut de hoţii de lemne, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa anunţând, vineri, că agresorii au fost prinşi şi a fost deschis un dosar penal.

În spaţiul public au apărut imagini cu agresiunea.

Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care o persoana este agresată, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este împuternicit să comunice următoarele: la data de 26 august a.c., în urma unei sesizări efectuate prin 112, cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani a fost agresat fizic, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi violare de domiciliu„, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, în acest caz se analizează şi existenţa elementelor constitutive ale infracţiunii de ultraj.

Persoanele bănuite de comiterea faptelor se află în custodia poliţiştilor, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului de caz. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...