Dan Andronic: „Azi e bine să purtați mască dacă mergeți pe afară. Războiul din Ucraina a creat un nor de praf”

Jurnalistul Dan Andronic scrie pe pagina sa de Facebook că azi ar fi bine să purtăm mască și nu Covid-ul este cauza, ci calitatea aerului! „Aveți o imagine a calității aerului în țările din jurul Ucrainei”, notează Dan Andronic.

Astăzi e bine să purtați mască. Nu din cauză de covid, ci din prevedere, mai ales dacă mergeți pe afară. Se pare că războiul din Ucraina a creat un nor de praf și particule grele care se răspândesc în funcție de cum bate vântul”, notează Dan Andronic pe pagina sa de socializare.

Jurnalistul mai adaugă că avem o imagine a calității aerului în țările din jurul Ucrainei, dată de siteul european de monitorizare, dar „bineînțeles din România lipsesc datele, căci nu au stații)”. De asemenea, el mai spune că este evident că „România nu poate fi ocolită de o asemenea problemă. Dacă nu credeți, uitați-vă la situația din Polonia...”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...