Dan Barna, președintele USR, are COVID-19

La instituire multiplelor restricții din ultima perioadă s-a spus că este în regulă să se țină campania electorală dacă se respectă distanțarea socială. Se pare însă că nu e chiar așa din moment ce tot mai mulți lideri politici se infectează cu COVID-19.

Unul dintre ultimii este Dan Barna, președintele USR, care a anunțat, aseară, pe Facebook că a fost infectat cu coronavirus.

„Am aflat în această după amiază că am contractat COVID-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare.

Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online.

Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta.”

Așteptăm cu interes trecerea câtorva zile de la recenta lansare a programului PNL de redresare economică, unde s-au adunat mulți lideri la un loc si, cel mai probabil, a fost un spațiu numai bun de răspândire a virusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...