Dan Negru, despre relația cu Denise Rifai de când sunt colegi

Dan Negru a vorbit despre participarea la emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai și despre relația pe care o are cu aceasta de când au devenit colegi la Kanal D. Acesta a fost întrebat dacă venirea în cadrul emisiunii a fost „o pregătire a terenului” sau o simplă coincidență.

Mai mult decât atât, cunoscutul prezentator a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Denise Rifai, după ce a fost supus „întrebărilor roșii”, adăugând că ar vedea-o pe aceasta în politică în următorii ani, potrivit viva.ro.

Dan Negru a dăzvăluit faptul că îi cunoștea pe viitorii săi colegi de la Kanal D și că admiră felul în care s-au poziționat pe piața televiziunii de la noi din țară.

„Mi-a plăcut proiectul cu cele 40 de întrebări, dar nu a avut nicio legătură cu transferul meu. Însă nu-ți ascund că îi cunoșteam pe colegii de la Kanal D, pentru că sunt adversarii cei mai importanți din piața de TV de la noi datorită faptului că au știut cel mai bine să îmbine succesul la public care ne intersează pe noi cu succesul bussines-ului care îi sprijină pe ei. E televiziunea care a îmbinat cel mai bine aceste două rețete de succes, notorietatea și profitabilitatea”, a spus acesta.

În legătură cu relația cu Denise Rifai, Negru a adăugat: „îmi plac dârzenia ei și perseverența care cred că o vor defini în politică, dacă va vrea să se ducă în lumea aia. În anii următori, vor fi multe celebrități „de pe sticlă care vor intra în politică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...