Dan Negru se ia de bănci

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi, obișnuiește să facă pe pagina sa de Facebook postări memorabile. Ultima sa postare este de senzație: Dan Negru se ia de bănci!

Dan Negru critică băncile din România, susținând că discriminează cetățenii. Potrivit acestuia, băncile nu mai acordă credite celor trecuți de vârsta de 65 de ani, însă este de părere că românii nu sunt deranjați de această situație aberantă.

Dan Negru se ia de bănci: Te consideră mort!

Breaking newsurile zilnice despre bănci nu spun nimic desprediscriminarea de vârstă pe care băncile o fac.

După 65 de ani nu mai poţi accesa niciun fel de credit, indiferent de venituri sau de avere. După 65 de ani, băncile te consideră mort.

Ne ofuscăm pe Buhnici sau pe emisiuni tv ca Acces Direct dar tăcem când băncile ne umilesc bătrânii!

România e țara care face ca bătrânețea sa devină un regret”, a scris realizatorul TV pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru – postare de senzație

Recent, Dan Negru a mai avut o postare de senzație legată de moartea Reginei Elisabeta a II-a. El a reacționat după ce mii de oameni au mers să stea la coadă la Westminster Hall, în Londra, acolo unde a fost depus  sicriul cu trupul neînsuflețit al reginei.

Prezentatorul de la Kanal D consideră că acești oameni sunt de admirat la fel cum ar trebui admirați și oamenii care merg în pelerinaje religioase. „Așa cum e admirabil că mii de oameni vin în pelerinaj în Londra la sicriul reginei, e admirabil și că mii de oameni merg în pelerinaje religioase oriunde în lumea asta, la Iași, la Fatima sau la Mecca. Și unii, și alții stau de bunăvoie la cozi. Să-i respectăm. Respectul e cea mai bună dovadă de iubire. Dacă-i respectăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Westminster, să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Cine nu e de acord cu Dan Negru

Florin Grozea, fostul membru al trupei Hi-Q, nu a fost de acord cu declarațiile lui Dan Negru vizavi de Regina Angliei și și-a spus părerea personală printr-un comentariu la postarea respectivă (cea menționată mai sus): „Nu sunt de acord. Acel om a făcut ceva pentru cetățeni, a inspirat niște valori și a influențat istoria pentru 70 de ani.

Acele moaște sunt niște oase cu care Biserica face bani, manipulând cetățenii creduli”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...