Dan Petrescu atacă naționala României: „Vom fi în urnă cu Luxemburg şi cu Liechtenstein”

Dan Petrescu (52 de ani), unul dintre foștii membri ai Generației de Aur, atacă în termini duri actualii jucători ai reprezentativei de fotbal a României.

„Dacă generaţia mea pierdea trei meciuri la rând, nu ştiu ce se întâmpla. Pentru că noi ne calificam la Mondiale de pe primul loc, la Europene de pe primul loc şi am tot fost criticaţi.

Acum am ajuns departe de adevăr, cred că sportiv vom fi în urna cu Luxemburg şi cu Liechtenstein dacă mergem pe această pantă. Pentru că în loc să mergem în sus, mergem în jos, iar rezultatele spun totul. Degeaba încercăm să ne minţim, clar rezultatele spun că noi nu suntem bine la echipa naţională”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Naționala de fotbal a României a pierdut toate cele trei meciuri ale acțiunii din octombrie, 1-2 cu Islanda, în semifinala barajului de calificare la Euro, 0-4 cu Norvegia și 0-1 cu Austria, în Liga Națiunilor.

Ultimele două meciuri pe care le vor disputa „tricolorii” în cadrul Ligii Națiunilor vor fi cu Norvegia, pe 15 noiembrie, pe teren propriu, și cu Irlanda de Nord, la Belfast, trei zile mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole