Dan Petrescu, după remiza cu Randers: “Am făcut azi dimineaţă de zece ori acelaşi corner”

CFR Cluj a obținut primul punct în Conference League, după ce a remizat cu Randers, scor 1-1, în etapa a doua a grupei D din Conference League.

Dan Petrescu, antrenorul echipei ardelene, a vorbit despre rezultatul de egalitate cu Randers.

E clar că înainte de meci voiam să câştigăm. Aţi văzut cum a decurs în prima repriză, fază fixă la care ei sunt specialişti. Am făcut azi dimineaţă de zece ori acelaşi corner. Nu am reuşit să-l marcăm pe cel care a înscris. Cred că din cornerul ăsta au marcat cel puţin patru goluri în campionat. L-am lucrat şi azi dimineaţă. Dacă la 1-1 marcam, era extraordinar. Ţinând cont că am fost conduşi, trebuie să ne mulţumim cu un punct. Şi alţii ne studiază pe noi, noi oricum marcam. Cred că echipa s-a bătut foarte bine în repriza a doua. Culio a intrat foarte bine, ştiam că dacă va intra fresh Costache va reuşi să schimbe ceva. Mă bucur foarte mult pentru Petrila. Dacă-i aveam pe Omrani, Debeljuh şi Alibec 100%, altfel arăta jocul. Noi venim după multe probleme, Debeljuh a intrat după foate mult timp, Alibec nu mai zic. Ştefan a jucat primul meci în cupele europene. Rodriguez are voie să joace doar în Europa. Nu ai ce să le reproşezi foarte mult, au dat maximum. Ne va fi în continuare greu pe două fronturi, dar trebuie să facem faţă”, a spus Dan Petrescu, la PRO TV.

În cealaltă partidă din grupa D, AZ Alkmaar a învins Jablonec cu 1-0. Etapa următoare programează, la 21 octombrie, de la ora 22.00, meciurile CFR Cluj – AZ Alkmaar şi Jablonec – Randers.

Clasament: 1. AZ Alkmaar – 4 puncte, 2. Jablonec – 3 puncte, 3. Randers – două puncte, 4. CFR Cluj – un punct.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole