Dan Petrescu, înjurat de suporterii de la CS U Craiova: „La Cluj nu veți vedea așa ceva. Suporterii noștri sunt altfel”

CFR Cluj a ratat calificarea în otimile de finală ale Cupei României. Ardelenii au fost eliminați în 16-imi de CS U Craiova, scor 1-0.

Antrenorul campioanei en-titre, Dan Petrescu, s-a arătat dezamăgit de atitudinea suporterilor olteni, care l-au înjurat. De asemenea, tehnicianul CFR-ului s-a plâns de tragerea la sorți, având în vedere că a întâlnit în primul rând chiar deținătoarea trofeului.

“În primul rând, tragerea la sorți. Ca de obicei, a fost incredibilă. Celelalte echipe din față au jucat cu Divizia C. Cei care fac Cupa României să se gândească puțin sau măcar să fie o tragere la sorți neutră, dar noi să nu fim capi de serie la Cupă și să venim la Craiova…. asta este situația.

Am venit cu jucătorii cu care am venit. Cred că jucătorii au dat tot, au fost foarte organizați, n-am ce să le reproșez. Nu știu dacă golul a fost ușor sau nu, trebuie să-l mai revăd. În rest, jucătorii și-au dat viața. Am avut o zi să organizez acest meci. Pe Gondiu și Dusan Celar i-am antrenat două zile, dar asta este situația. Suntem într-o situația foarte grea.

Avem patru atacanți care nu joacă, dar au încercat băieții. Gondiu a venit după 7 zile, fiind răcit, iar Dusan n-are niciun meci în picioare. Ceilalți au încercat, dar chiar și așa a fost un meci fără multe ocazii, iar pe final puteam să egalăm. Echipa mai bună a câștigat și merita să meargă mai departe.

La ei au intrat Ivan, Koljic, Gustavo și Nistor. Când ai acești jucători pe bancă… poate portarul putea să facă ceva mai bine la gol, dar dacă nu revăd faza nu pot comenta mai mult. Trebuie să-i aducem înapoi pe listă, că nu sunt. Nefiind pe listă, n-au cum să joace. Chipciu e pe listă, Boateng poate să apară, Cestor, portarul, Florin Ștefan, care mi-a plăcut, m-a surprins, deși n-avea meciuri în picioare. A avut curaj, a avut adversari foarte grei. Sunt foarte mulțumit de el.

A fost ceva care nu-mi place în țara asta și nu înțeleg. Am fost un fotbalist devotat al României, am dat tot, la fel ca antrenor, n-am supărat pe nimeni. Sunt unele scandări de neînțeles.

La Cluj nu veți vedea așa ceva. Suporterii noștri sunt altfel. Pe mine m-au deranjat cei din spatele băncii ce au strigat și cei din galerie. Eu sunt un om civilizat, am fost și pe la Londra. Eu îi respect, dar nu cred că e bine să continue așa, mai ales pentru un om care a făcut ceva„, a spus Dan Petrescu, după meciul cu CS U Craiova.

Dan Petrescu îi critică pe „tricolori”
Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...