Dana Budeanu cere demisia ministrului Rafila. Românii nu mai găsesc medicamente

Medicamentele esențiale dispar din farmacii, iar pacienții sunt nevoiți să își întrerupă tratamentul. Dana Budeanu îi cere demisia lui Rafila pe motiv că nu a făcut nimic.

Peste 70% din pacienții cu boli cronice au nevoie de medicamentele generice. Pastilele înlocuitoare sunt mult mai scumpe, iar în lipsa tratamentelor bolile se agravează.

Surse din sistemul farmaceutic susțin că marile companii farmaceutice din România își solicită medicamentele pentru farmacii, iar apoi le retrimit în afară câștigând profituri de milioane de euro.

Dana Budeanu: „Oamenii nu au acces la sănătate!”

„Ar trebui să îi ceară partidul demisia, am spus-o de n ori. Ce a făcut domnul Rafila într-un an, pentru omul de rând, care reprezintă 90%? Nimic. Oamenii nu au acces la sănătate, piața medicamentelor este în colaps, chiar dacă nu depinde 100% de dânsul.

Domnul Rafila face niște conferințe de presă în care ne anunță electoral că o să mai facă niște spitale regionale. Cine lucrează în ele domnule Rafila, în spitalele care se vor construi în următorii enșpe ani?

De ce nu se intră în spitale? Plecați de la minister. Nu ați făcut absolut nimic”, a afirmat Dana Budeanu, pentru antena3.ro.

Țara este condusă de industria farma din străinătate

De asemenea, creatoarea de modă susține că țara noastră este condusă de industria farma din străinătate și că România ar putea crea orice medicament.

„Știe toată țara cât putem și ce avem. Ministerul nu susține asta. România poate să facă orice medicament. Orice. Este vorba despre mafia din farma, care conduce România. Adică este vorba despre politicienii trădători de țară care conduc această țară”, a mai afirmat aceasta, pentru aceeași sursă citată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...