Daniel Fenechiu, despre situația lui Ciucă la prezidențiale: În PNL există o susţinere unanimă pentru domnul Ciucă

Publicat: 10 iul. 2024, 07:09, de Corina Oprea, în POLITICĂ , ? cititori
Daniel Fenechiu, despre situația lui Ciucă la prezidențiale: În PNL există o susţinere unanimă pentru domnul Ciucă
Daniel Fenechiu, despre situația lui Ciucă la prezidențiale: În PNL există o susţinere unanimă pentru domnul Ciucă

După criticile pe care Marian Mina i le-a adus lui Nicolae Ciucă, Daniel Fenechiu a vorbit despre situația acestuia de la prezidențiale. Senatorul PNL spune că vede în acesta un candidat puternic pentru prezidențiale, susținut în unanimitate, cu un potențial foarte mare.

Daniel Fenechiu, despre Ciucă și prezidențialele

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a declarat marți că în cadrul Partidului Național Liberal (PNL) există o susținere unanimă pentru Nicolae Ciucă. El a menționat că, după ce Ciucă se va întoarce din Statele Unite și va fi validat de partid ca și candidat la președinție, va fi prezent în spațiul public.

Astfel, toți românii vor putea să vadă că Ciucă reprezintă o soluție reală, bună și echilibrată pentru funcția de președinte al României.

”În PNL există o susţinere unanimă pentru domnul Ciucă. Nu am auzit de la niciun lider, membru PNL, vreo abţinere. Domnul Ciucă este un om decent, este un om care face faţă dezbaterii pubice, este un om care, după ce se va întoarce din SUA, cu siguranţă, după decizia partidului de a-l valida ca şi candidat la preşedinţie, va fi prezent în spaţiul public şi toţi românii vor putea să vadă că domnul Ciucă este o soluţie reală, bună, echilibrată, pentru preşedinţia României”, a spus Daniel Fenechiu la televizor.

Fenechiu a precizat că decizia finală a PNL privind candidatura lui Nicolae Ciucă va fi luată cel mai probabil la sfârșitul lunii august sau începutul lunii septembrie. Întrebat despre alți lideri din partid care ar putea fi prezidențiabili, senatorul a subliniat că PNL are mulți lideri capabili să facă un pas în față, dar decizia partidului a fost ca Nicolae Ciucă, președintele partidului, să fie candidatul la președinție.

În momentul de față, tot Partidul Național Liberal este aliniat în spatele lui Nicolae Ciucă, pe care și-l doresc președintele României, a completat Fenechiu.

”Decizia partidului a fost că preşedintele partidului, Nicolae Ciucă, să fie candidatul la preşedinţie”, a spus Fenechiu.

Daniel Fenechiu a răspuns criticilor venite din partea președintelui PSD Giurgiu, Marian Mina. Fenechiu a declarat că Mina ar trebui să se concentreze pe propriile sale eșecuri politice, în loc să-l critice pe Nicolae Ciucă. El a subliniat că Mina a pierdut lamentabil alegerile locale și ar trebui să-și pună problema existenței sale politice.

„Eu sunt obligat să spun ceva, acum s-a spus că PNL-ul vrea să-l dea afară pe Ciucă. Dl Mina a pierdut lamentabil Consiliul Județean Giurgiu. Dl Mina ar trebui să-și pună problema existenței sale politice, nu să-l critice pe Ciucă.

Pentru că, una peste alta, un perdant este un perdant, a pierdut glorios, a reușit să piardă într-o manieră în care PSD-ul n-a făcut-o niciodată și cred că domnia sa în PSD are niște probleme în a-și reglementa propria poziție. Iar să vorbească de Moș Teacă sunt niște lucruri lipsite de orice decență”, a declarat Daniel Fenechiu.