Dario Bonetti, la pământ după umilința din derby-ul cu FCSB: „Îmi pare foarte rău în primul rând pentru fani” (Video)

FCSB a învins-o, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0, pe Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1. Dinamo a ajuns la a cincea înfrângere consecutivă.

Aceasta a fost cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în istoria întâlnirilor dintre cele două echipe. Antrenorul alb-roșilor, Dario Bonetti, a declarat, că a fost cel mai dezastuos rezultat din cariera sa.

Îmi pare foarte rău în primul rând pentru fani. De asemenea îmi pare foarte rău pentru jucătorii care şi-au dat energia pe teren în această seară. Este o înfrângere grea, dar trebuie să ne revenim, trebuie să muncim, nu avem alte soluţii. Când pierzi cu 6-0 nu trebuie să vorbeşti prea mult, ci doar să munceşti. Acum trebuie să suferim, dar eu sunt sigur că această echipă are calitatea pentru a ieşi din această situaţie. Trebuie să fim uniţi şi să începem să adunăm puncte pentru că suntem în zona periculoasă a clasamentul. Jucătorii trebuie să uite repede acest meci. Şi trebuie să aibă încredere în ei pentru că sunt jucători de calitate„, a spus Bonetti în conferinţa de presă de la finalul partidei.FCSB a înscris dintr-o lovitură liberă, iar după cartonaşul roşu a lui Filip au mai reuşit să înscrie de trei ori până la pauză. Din punctul meu de vedere, până în minutul 42 am stat destul de bine în teren, însă adversarii au marcat de trei ori în cinci minute. Jucătorilor le-a fost foarte greu după pauză să revină pe teren pentru repriza a doua. Pentru că deja era 4-0 în derby-ul cu FCSB. Acesta este însă fotbalul şi trebuie să mergem înainte”, a precizat el.

Când pierzi cu 6-0 e dificil să mai vorbeşti despre arbitraj, dar arbitrajul este important în orice moment. Au fost câteva decizii ciudate… Meciul s-a terminat în momentul în care Steliano Filip a primit cartonaşul roşu. În zece pentru noi, care aveam mulţi jucători veniţi în ultimele zile, a fost foarte greu să ne organizăm„, a adăugat Dario Bonetti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...