David Popovici se vede la tv! Ce post de televiziune din România a anunțat că transmite în direct Campionatul Mondial de natație de la Budapesta

TVR 1 transmite semifinalele şi finala probei de 100 m liber, la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta. Semifinalele sunt programate în această seară, de la orele 19:26 şi 19:31, ora României.

Marea finală va fi mâine (n.r. – miercuri), 22 iunie, tot pe TVR1, cu începere de la ora 19:20, anunţă postul naţional printr-o postare pe Facebook. Românul este printre favoriţii la câștigarea medaliei de aur. David a fost repartizat în cea de-a doua semifinală şi va concura pe culoarul al patrulea. Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 metri liber la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, după ce a terminat seria de calificare pe primul loc, cu 46.70 secunde, cel mai bun timp din calificări.

David Popovici (17 ani) a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, luni seara, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, cu timpul de 1 min 43 sec 21/100, iar presa internațională a lăudat performanța românului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole