De azi: „Lecţie” pentru publicul prezent în sală, la Teatrul Mic din București

Teatrul Mic reia spectacolele cu public în sală, începând de sâmbătă, la cele două săli – Atelier (Constantin Mille 16) şi Studio (Gabroveni 57), precum şi la sediul teatrului partener – Teatrul de Comedie.

Pentru că ne regăsim, încă, în aceste vremuri atât de austere, primul spectacol care îşi va aştepta publicul în Sala Studio a teatrului, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă, va fi „Lecţia” de Eugene Ionesco, în regia lui Radu Iacoban, cu mica distribuţie din care fac parte Cristi Iacob, Liliana Pană şi Silvana Mihai”, informează organizatorii, potrivit unui comunicat.

Pe 13 februarie, la Sala Atelier, va avea loc şi o primă reprezentaţie a spectacolului „2+2= 5”, adaptare originală după romanul „Crimă şi pedeapsă” de F.M. Dostoievski, cu Radu Iacoban în dublă ipostază, atât de interpret, cât şi de semnatar al regiei şi versiunii scenice.

„Cântăreaţa cheală”, la Sala Studio a Teatrului Mic

Premiera online „Richard 3 versus Richard 3”, concepută şi regizată de Ovidiu Niculescu, având la bază surse istorice, documentare, fiind inspirată din drama shakespeariană şi lansată la finalul lunii ianuarie, va mai putea fi revăzută tot online, pe 14 şi 27 februarie.

Spectacolul „Cântăreaţa cheală” de Eugene Ionesco, în regia lui Vlad Massaci, este programat pe 14 şi 27 februarie, de la ora 19,00, la sala Studio.

Pe scena mare a Teatrului de Comedie, pe 25 februarie, ora 19,00, se va juca „Angajat la doi patroni” de Richard Bean, după „Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, în regia lui Vlad Corbeanu.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole