De ce conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor nu sancționează mizeria de nedescris de la Ministerul Economiei

Descinderile haiducești din ultima vreme ale inspectorilor de la Protecția Consumatorilor la anumite hoteluri din Capitală, dar și din țară, în special la cele care au capital românesc, precum sancțiunea uriașă aplicată unei companii aviatice au avut ieri un final neașteptat.

Cei doi pitbulli de la Protecția Consumatorilor, puși pe ”mute” la Ministerul Turismului

Cei doi pitbulli din conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), adică președintele Horia Constantinescu și directorul general Paul Anghel, au fost ieri puși cu botul pe labe la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului de către ministrul Daniel Cadariu și de reprezentanții patronatelor din turism și din industria ospitalității.

Practic, cei de la ANPC, în special cei doi șefi mai sus menționați, sunt acuzați au comis o mulțime de abuzuri în controalele efectuate, în special pe Litoral, (vezi documentul în facsimil) care au generat o imagine negativă în rândul turiștilor. Cei doi au încercat să dea niște explicații penibile, dar au fost puși ”mute”, dar imediat, după ședința de la Ministerul Turismului, directorul general Paul Anghel a ieșit public și a anunțat că totul este perfect în turism și nu mai sunt probleme.

De ce oare a devenit imediat foarte prietenos cu turismul atât el cât și șeful său, Horia Constantinescu? Dar ministrul Daniel Cadariu și băieții cu roată știu și de ce.

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă

Însă, ieri, cu ocazia descinderii la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului care are sediul în aceeași clădire cu Ministerul Economiei, Horia Constantinescu și Paul Anghel au avut ocazia să vadă ceea ce ei au tot mediatizat prin hoteluri și centre comerciale. Adică, mizerie, grupuri sanitare oribile, mochete uzate, mobilier deteriorat, grupuri alimentare insalubre, etc. (vezi FOTO).

Ca atare, reprezentanții patronatelor și ai industriei ospitalității au cerut celor doi șefi de la ANPC, Horia Constantinescu și Paul Anghel, să aplice legea și la Ministerul Economiei condus de Florin Spătaru că deh doar este o instituție publică care lucrează cu publicul. Însă, aceștia nu știau cum plece mai repede din sediul ministerului că de controale aici… Dumnezeu cu mila că doar nu-și tăiau singuri craca de sub picioare!

Nota ANPC: NOTA LITORAL

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...