„De ce dracu` țipați ca femeile?!”: Imagini cu recrutările din Rusia (VIDEO)

„De ce dracu` țipați ca femeile?! Tăceți din gură și comportați-vă cum trebuie, de ce strigați toți? De ce țipați? Încerc să vă spun, dar nu mă lăsați, urlați. Vă zic că acum sunteți toți militari, bărbați. Asta e! Joaca s-a terminat! Sunteți cu toții militari!”, spune un maistru militar rus, conform imaginilor de pe Twitter.

Haosul dintr-un centru de recrutare rusesc a fost surprins într-o serie de imagini care au devenit virale pe rețelele sociale și vine în contextul mobilizării parțiale pe care a decretat-o președintele rus Vladimir Putin în această săptămână.

„Salariul este ca pentru un soldat contractual, ofițer sau praporgic (un grad inferior în armata rusă, n.r.), în funcție de grad. Plăți pentru luptă, statut de veteran, până la încheierea operațiunii speciale, apoi sosirea acasă. Vreo întrebare?”, a continuat el.

 

Imaginile vin pe fondul mobilizării parțiale din Rusia, o mobilizare parțială dictată de necesitatea suplimentării grupării de forțe.

Acest spațiu de timp până la introducerea noilor forțe trebuie fructificat de către Ucraina, prin dezvoltarea axelor de contraofensivă mai ales în zona Donbasului. De asemenea, intensificarea acțiunilor militare și a luptei de rezistență trebuie să creeze instabilitate astfel încât referendumurile pe care și le-au propus – și Putin a fost de acord să le sprijine –  să nu se poată realiza, pentru că anexarea unor teritorii în mod ilegal ar însemna că rușii unilateral vor declara aceste teritorii ca aparținând Federației Ruse și atunci vor spune orice atac pentru eliberarea acestor regiuni înseamnă un atac asupra integrității teritoriale a Federației Ruse și putem lua în calcul în asemenea condiții folosirea armei nucleare”, a explicat președintele Asociației Ofițerilor în Rezervă din România, pe B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...