De ce îi place lui Daniel Craig să meargă în baruri gay

Actorul Daniel Craig a dezvăluit în cadrul podcastului Lunch with Bruce, de pe SiriusXM, de ce îi place să meargă în baruri gay. În primul rând entru a evita „bărbații agresivi din barurile hetero”.

„Merg în baruri gay de când mă stiu”, povestește actorul. „Unul dintre motive: pentru că nu sunt atâtea bătăi în barurile gay”. Actorul din „No Time to Die” a dezvăluit că a început să meargă în baruri gay când era tânăr, pentru că voia să evite să primească „un pumn”, ceea ce se întâmpla „destul de des” la barurile hetero, potrivit smartradio.ro.

În copilărie gândeam… ‘Nu vreau să ajung să mă bat’. Și așa am procedat. Se întâmpla destul de des. Mi se părea că un bar gay este un loc bun pentru a petrece. Toată lumea era calmă, toată lumea. Nu trebuia să-ți spui sexualitatea. A fost bine. Și era un loc foarte sigur. Și puteam întâlni fete acolo, pentru că sunt multe, exact pentru același motiv pentru care am fost și eu acolo”, adaugă el.

O noapte plăcută

Interpretul lui James Bond și-a amintit de un incident în timp ce vorbea cu Bruce Bozzi (în cadrul podcastului), cu care este prieten de mult timp. Cei doi au vorbit despre noaptea în care au fost „prinși” împreună într-un bar gay numit Roosterfish, din Venice Beach, California, în 2010. „Pentru mine, a fost una dintre acele situații… ironia este că am fost ‘prinși’, ceea ce a fost cam ciudat, pentru că nu făceam nimic greșit ”, spune Craig. „A fost o noapte plăcută și vorbeam cu tine despre viața mea, când viața mea se schimba și ne-am îmbătat și am zis: ‘Hai să mergem la un bar, hai să ieșim”’, explică el.

Și pur și simplu am spus: ‘Nu-mi pasă’”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...