De ce Mircea Badea nu mai vrea maimuțăreală

Mircea Badea a povestit că Teo Trandafir i-a propus să facă împreună „o cioacă pe net”, iar el e de acord „dacă este să facem așa ceva să râdem”, chiar dacă abia așteaptă să se lase „de asta cu apărutul, cu maimuțăreala”.

Am vorbit cu Teo care m-a întrebat dacă nu vreau să facem o cioacă pe net. I-am zis… să facem, da, dar eu abia aștept să mă las de asta cu apărutul, cu maimuțăreala, pentru că mi-a ajuns până peste cap. Dar dacă este să facem așa ceva să râdem… facem să râdem, da”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Mircea Badea și Teo au avut împreună emisiunea „Bună dimineața, România!”, difuzată pe Tele 7ABC în perioada 1995 – 1997, iar apoi au moderat matinalul Antenei 1 între anii 1998 și 2000.

Teo a mai trecut și pe la Pro TV, iar din 2013 e gazda emisiunii „Teo Show” difuzată pe Kanal D, deși pe perioada verii a luat o pauză. Mircea Badea comentează evenimentele zilei, în stilul caracteristic, la emisiunea „În gura presei” de pe Antena 3.

Ce spune Teo despre o eventuală colaborare cu Mircea Badea

Într-un interviu pentru DC News, Teo fost întrebată dacă ar mai funcționa un format cu ea și Mircea Badea.

Cred că ar funcționa. Traiectoriile noastre sunt atât de diferite, dar esența noastră este aceeași. Mircea îmi spunea că își amintește și lucruri dintr-o altă viață și că acel Mircea nu mai este. Sunt convinsă că nu este așa, nu există un buton pornit/oprit a ceea ce sunt și a ceea ce voi deveni. Cred că lucrurile odată aflate în interiorul tău, de mic, vor rămâne acolo până în momentul în care o să mori de bătrânețe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...