Abia acum? Rolling Stones nu vrea să mai cânte piesa Brown Sugar (VIDEO)

Trupa Rolling Stones a anunțat că nu va mai cânta piesa „Brown Sugar” în concertele viitoare, din cauza versurilor care fac referire la sclavie, abuzuri sexuale și consum de droguri.

Întrebat de ce melodia nu mai face parte din programul formației, chitaristul Keith Richards a răspuns că „piesa este despre ororile sclaviei” și înceracă s-o „îngroape”. Solistul Mick Jagger spune că „au cântat Brown Sugar în fiecare seară, din 1970 încoace”, iar acum a venit vremea să renunțe la ea, „să vedem cum merge”. „Poate o vom relua, la un moment dat”, a mai adăugat el, potrivit Mirror.

Criticii spun că piesa conține „unele dintre cele mai crude și ofensatoare versuri care au fost scrise vreodată” și că este „dezgustătoare, sexistă și ofensatoare pentru femeile de culoare”. În 1995, Jagger spunea că „în niciun caz nu aș mai putea să scriu versurile respective acum… probabil m-aș autocenzura”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...