De ce tace baronul de Suceava, Gheorghe Flutur

Baronul PNL de Suceava, Gheorghe Flutur, a intrat de ceva timp în silenzio stampa dintr-un motiv mai puțin cunoscut opiniei publice.

Guralivul și agitatul președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, prim vicepreședinte PNL, a intrat de ceva timp într-un con de umbră, mai exact a trecut pe ”mute”. Motivul principal al muțeniei lui Flutur este strâns legat de arestarea pe 4 aprilie 2022 a vicepreședintelului C.J. Suceava, Silviu Cristinel Crețu, mâna sa dreaptă de vreo 20 de ani.

Acesta a fost trimis în judecată de procurorii DNA Cluj după ce a fost prins în flagrant cu o mită de 40.000 de euro primită de la afaceristul Vasile Rîpan, patronul firmei Autothenorom SRL Suceava, societate care avea încheiate mai multe contracte cu Consiliul Județean Suceava pentru asfaltarea unor drumuri județene.

Abia după cinci luni, adică pe 9 august 2022, Silviu Cristinel Crețu a fost eliberat din arestul Peniteciarului Botoșani după ce Curtea de Apel Suceava a respins contestația formulată de procurorii DNA față de decizia Tribunalului Suceava privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar în dosarul în care este anchetat pentru luare de mită și trafic de influență.

Așadar, tot cam de la începutul lui aprilie 2022, adică după arestarea apropiatului său, baronul Gheorghe Flutur a trecut pe silențios. De ce oare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...