De ce tace baronul de Suceava, Gheorghe Flutur

Baronul PNL de Suceava, Gheorghe Flutur, a intrat de ceva timp în silenzio stampa dintr-un motiv mai puțin cunoscut opiniei publice.

Guralivul și agitatul președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, prim vicepreședinte PNL, a intrat de ceva timp într-un con de umbră, mai exact a trecut pe ”mute”. Motivul principal al muțeniei lui Flutur este strâns legat de arestarea pe 4 aprilie 2022 a vicepreședintelului C.J. Suceava, Silviu Cristinel Crețu, mâna sa dreaptă de vreo 20 de ani.

Acesta a fost trimis în judecată de procurorii DNA Cluj după ce a fost prins în flagrant cu o mită de 40.000 de euro primită de la afaceristul Vasile Rîpan, patronul firmei Autothenorom SRL Suceava, societate care avea încheiate mai multe contracte cu Consiliul Județean Suceava pentru asfaltarea unor drumuri județene.

Abia după cinci luni, adică pe 9 august 2022, Silviu Cristinel Crețu a fost eliberat din arestul Peniteciarului Botoșani după ce Curtea de Apel Suceava a respins contestația formulată de procurorii DNA față de decizia Tribunalului Suceava privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar în dosarul în care este anchetat pentru luare de mită și trafic de influență.

Așadar, tot cam de la începutul lui aprilie 2022, adică după arestarea apropiatului său, baronul Gheorghe Flutur a trecut pe silențios. De ce oare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...