Dispare faimoasa felie de pizza care costă un dolar, de la New York

New York-ul trebuie să spună adio unuia dintre cele mai emblematice produse ale sale. Este vorba despre felia de pizza de un dolar, mai exact de doar 99 de cenți.

Oferta, care încânta vizitatorii și locuitorii la orice oră din zi și din noapte, nu mai este sustenabilă pentru comercianți din cauza creșterii generale a prețurilor, care nu a scutit sectorul alimentar. „Inflația afectează fiecare ingredient, tot ceea ce folosim. Făina, brânza, roșiile, mănușile, hârtia, farfuriile, șervețelele. Totul. Potrivit unui sondaj al Pizza Industry Council realizat de National Restaurant Association, 97% dintre restaurante sau chioșcuri au fost afectate de lipsa alimentelor și băuturilor și de întârzierile în lanțul de aprovizionare”, spune Oren Halali, co-fondator al 2 Bros.

Potrivit numeroșilor consumatori de pizza, e greu să ai pretenții mari atunci când cumperi un hamburger cu un dolar, în timp ce pizza este întotdeauna bună. O felie de pizza de 99 de cenți din New York a depășit chiar și faima hamburgerului de un dolar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...