De ce va fi închisă plaja Navagio din insula grecească Zakynthos

Plaja Navagio sau Shipwreck, din insula grecească Zakynthos, va fi închisă vara aceasta pentru turiști, potrivit unui anunț făcut de autoritățile din Grecia.

Aflată în topul celor mai frumoase plaje din lume, celebră pentru nava sa naufragiată în anul 1986, Plaja Navagio din Zakynthos va fi inaccesibilă turiștilor în sezonul estival. Pe 8 martie, o echipă de experți ai Organizației de Planificare și Protecție Antiseismică (OASP) a făcut o vizită la fața locului și s-a constat că există un risc semnificativ de alunecări de teren.

„Siguranța rezidenților și a vizitatorilor este mai presus de orice, iar decizia a fost luată ținând cont de noile date științifice ale OASP și ale președintelui acestuia, profesorul Efthymios Lekkas, având în vedere numărul mare de vizitatori din zonă în timpul sezonului turistic’, a transmis ministrul Vassilis Kikilias.

În anul 2018, șapte persoane au fost rănite într-o alunecare de teren pe aceeași plajă, motiv pentru care a fost închisă până în aprilie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...